Menu

Poziv na seminar „Vještine upravljanja ključnim kupcima – Key Account Management“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji i uz podršku Predstavništva fondacije Konrad Adenauer u Bosni i Hercegovini organizira seminar na temu „Vještine upravljanja ključnim kupcima – Key Account Management“. Seminar će se održati 17.05.2016. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH (Branislava Đurđeva 10, Sarajevo) sa početkom u 10:00 sati.
Seminar je besplatan za sve koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac.


Cilj edukacije je upoznati polaznike sa osnovama, kao i savremenim uvidom u međunarodne teorije i prakse upravljanja ključnim kupcima, te pružiti potrebna znanja, alate i smjernice za svakodnevno poslovanje u upravljanju ključnim kupcima.
Edukacija na ovu temu je organizirana u okviru projekta „B2B Marketing: Efikasna prodaja ključnim kupcima“, koju je Vanjskotrgovinska komora BiH realizirala uz podršku i u suradnji sa Switzerland Global Enterprise (švicarske program promocije uvoza u Švicarsku i EU) u 2014. i 2015. godini.


Nastavni plan i program ovog seminara je izrađen od strane stručnjaka sa Institute for Communication and Competitiveness, University of Applied Sciences Northwestern Switzerland, School of Business.
Popunjen prijavni obrazac potrebno je dostaviti na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem fax-a na broj +387 33 566 205.
Krajnji rok za dostavljanje prijava je 16.05.2016. godine do 14:00 sati.
Dodatne informacije o seminaru u pozivnom pismu u prilogu ili pozivom na broj telefona +387 33 566 204. Kontakt osoba je g. Mirza Konjo, stručni saradnik za edukaciju u Sektoru za edukaciju VTK BiH.

Pozivno pismo
Prijava učešća
Program

 

Izvor: http://komorabih.ba/poziv-na-seminar-vjestine-upravljanja-kljucnim-kupcima-key-account-management-2

nazad na vrh

Login