Menu

Radionica "Brendiranje na društvenim mrežama"

Kako od svoje strasti ili hobija pokrenuti priču na društvenim mrežama, najvećem mediju današnjice, okupiti fanove i cijelu stvar pretvoriti u vlastiti posao? 

Odgovor ćete čuti na edukativoj radionici pod nazivom: „Brendiranje na društvenim mrežama“ u organizaciji Centara za razvoj socijalnog poduzetništva.
Radionica će se održati 29. decembra 2017. sa početkom u 18:00 sati u prostorijama Općine Novi Grad.

Edukator ove radionice je Mirko Logožar, osnivač Different-a, edukativne platforme. Počeo je sa Facebook stranicom kroz koju je proširio priču i na Instagram, a nedavno je pokrenuo posao temeljen na Different projektu koji trenutno broji preko 15.000 pratitelja na društvenim mrežama. Autor je kratke dokumentarne serije "Ostaše" koja prati njegovu priču pokretanja posla u jeku masovnih odlazaka iz Hrvatske u inozemstvo, a ovo je već četvrta radionica ovakvog tipa, kojom želi prenijet sva svoja znanja, greške i primjere te na taj način pomoći drugima da rade ono što vole i žive svoju strast u potpunosti.

Broj mjesta je ograničen stoga iskoristite svoju priliku i prijavite se putem linka: https: //goo.gl/forms/wlJOe47kBxY1caO13  

Radionica je besplatna.

Prijave su otvorene do 28. decembra 2017. godine, 20:00h.

Vidimo se!

nazad na vrh